trešdiena, 2008. gada 3. septembris

Nedaudz vēstures...

Ja esat nonākuši šeit, tad noteikti zinat , kas ir interneta veikals SexyStyle  ( www.sexystyle.lv)

Bet katram gadījumam tomēr nedaudz pastāstīšu, par to, kas ir SexyStyle, kur ziemā dzīvo un ko ēd.. Pastāstīšu arī to, kādēļ tika izveidots šis blogs.

Reiz, sen senos laikos, tika radīts interneta veikals Xnet. Tas auga un paplašinājās, radās jaunas nodaļas, tai skaitā arī sadaļa ar nosaukumu "Baudas". Redzot to, cik liela ir cilvēku interese un vēlme iegādāties dažādus atribūtus seksuālās dzīves uzlabošanai, sadaļa "Baudas" tika pārveidota par atsevišķu interneta veikalu www.SexyStyle.lv .

 SexyStyle un Xnet atradās vienā telpā, taču klientu ērtībai un konfidencialitātei tika izveidots atsevišķš ofiss-noliktava stāvu augstāk.  Šeit klienti var atnākt un uz vietas apskatīt preces, uzmērīt,  saņemt konsultāciju par precēm un arī iegādāties tās. Strādājam darba dienās no 9.00-18.00

Ja klients vēlas saņemt preci mūsu noliktavā, iepriekš ir vēlams veikt pasūtījumu interneta veikalā, lai klientu konsultants zinātu, kuras preces klients vēlas un varētu viņu informēt par preču pieejamību.  Ar klientu konsultantu var sazināties arī pa tālruni 22832709 vai arī varat rakstīt uz info@sexystyle.lv

Šo blogu izveidoju tādēļ, ka klienti uzdod dažādus jautājumus par precēm, taču interneta veikalā nav tādas iespējas izvietot pilnvērtīgu informāciju un dažādus padomus par precēm un to pielietojumu. Kā arī nav iespējams pastāstīt par jaunumiem. Tādēļ ceru, ka šeit ar laiku būs pietiekami daudz infromācijas, lai katrs varētu atrast sev interesējošās atbildes.

Elīna

Nav komentāru: