ceturtdiena, 2008. gada 4. septembris

Prezervatīvi...


Mūsu veikalā ir iespējams iegādāties dažādus prezervatīvus. Tādus, kas nav atrodami nevienā aptiekā vai lielveikalā. Piedāvājam tikai lielos iepakojumus, 12gb., 24gb vai 100gb. Tas tādēļ, ka šīs lielās pakas klientiem ir izdevīgākas un lētākas.  Vidējā viena prezervatīva cena ir aptuveni 21 santīms, kas ir krietni vien lētāk kā veikalā. Turklāt lielajam iepakojumam ir vairāk priekšrocību. Galvenokārt- drošība, apziņa, ka mājās, kabatā, somā, makā un visur citur ir prezervatīvi un nakts vidū nebūs jāatsakās no droša seksa tikai tādēļ, ka aizmirsāt nopirkt jaunus prezervatīvus.Nopērkot 100 gb. lielo iepakojumu, Jūs uz aptuveni pusgadu varat aizmirst par prezervatīvu iegādi (protams, tas atkarīgs no tā, cik aktivi Jūs ar prezervatīvu tērēšanu nodarbojaties :) )

Ir iepakojumi, kuros ir dažāda veida prezervatīvi- ar dažādām smaržām, garšām, krāsām, pumpiņām, rieviņām, svītriņām.. un tas viss tik tādēļ, lai padarītu seksuālo dzīvi nedaudz aizraujošāku. Nebaidieties eksperimentēt!

Bieži esmu dzirdējusi, ka Latvijā nopērkamie prezervatīvi seksa laikā saplīst un tā rezultātā iestājas nevēlama grūtniecība. Visbiežāk tā gadās divu iemeslu dēļ- prezervatīvs ir par mazu vai arī tas kļūst pārāk sauss. Abām šīm problēmām mums ir risinājums.-

Mēs piedāvājam XXL prezervatīvus, kuru izmērs ir lielāks, kā standarta. Parasti prezervatīvu garums ir 180mm un platums 52mm, taču šiem XXL prezervatīviem garums ir 200mm un platums 54mm.

Ja prezervatīvs seksa laikā kļūst pārāk sauss ( kas visbiežāk ir saistīts ar to, ka sieviete nav pietiekami mitra), var izmantot lubrikantu. To vēlams uzsmērēt gan prezervatīva iekšpusē un ārpusē, gan vagīnā.

Vēl mēdz būt gadījumi, kad prezervatīvs nošļūk nost no locekļa, bieži vien tādēļ, ka locekļa diametrs ir mazāks par prezervatīva diametru. Taču diemžēl Latvijā vēl nepārdod mazāka izmēra prezervatīvus. ( Ceru,ka nākotnē tas tiks mainīts). Bet pagaidām varam piedāvāt citu risinājumu- erekcijas gredzens. To var uzvilkt virs prezervatīva, tādējādi prezervatīvs turēsies stingrāk un arī erekcija būs brašāka. Vienīgi, tad jāpiemeklē piemērots erekcijas gredzens.

Nav komentāru: